Pogoji poslovanja spletne strani TH HAMMLER d.o.o.

Splošni pogoji

Ta stran vsebuje našo uporabniško pogodbo. Za lastno evidenco lahko to stran natisnete
Ta pogodba določa pogoje uporabe spletne strani  TH HAMMLER d.o.o. . Z vašo uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s temi pogoji uporabe. Ta pogodba (“pogodba”) je pravni dogovor med vami in TH HAMMLER d.o.o. Naročilo na spletno stran TH HAMMLER d.o.o.  ali kakršnakoli druga registracija uporabnika pomeni, da se strinjate s tukaj določenimi pogoji uporabe.
S spletno stranjo TH HAMMLER d.o.o.   upravlja podjetje TH HAMMLER d.o.o. Puhova ul.21, 2250 Ptuj. Davčna številka: SI35114380 , Matična številka: 2171716000.

Podjetje je vpisano v register sodišča na Ptuju, št. reg vložka 1/10031/00 z dne 7.2.2006

Kdaj se pri artiklu smatra stvarna napaka? Kadar:

 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo, katere namen je;
 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za rabo, za katero jo kupec kupuje.

Kako se preverja primernost artikla?

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

Kako se stvarno napako uveljavi?

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

Dostopnost informacij

TH HAMMLER d.o.o.  se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

 • podatke o podjetju TH HAMMLER d.o.o. (ime in sedež podjetja, matična številka),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (pošta, telefon),
 • bistvene lastnosti artiklov ter rok veljavnosti tega podatka,
 • dostopnost artiklov (v primeru, da artikel ni dostopen je zraven naveden približen datum dobave),
 • pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
 • cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 • način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43. členom  ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43. členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
 • pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Pogoji uporabe, ki se nanašajo komentarje uporabnikov

Naslednji pogoji se nanašajo na komentarje, ki jih uporabniki posredujejo na spletno stran TH HAMMLER d.o.o.. TH HAMMLER d.o.o.  priporoča, da starši/učitelji vedno nadzorujejo otroke pri dostopanju spletnim vsebinam. Prosimo, da pri objavljanju svojih prispevkov na našem spletnem mestu spoštujete druge uporabnike. Za vsebino vseh svojih prispevkov, ki jih objavite na spletnem mestu, ste odgovorni izključno sami. Vsi taki prispevki so javni, če ni drugače naznačeno. Ne smete objavljati vsebine, ki bi lahko:

 • bila komercialne narave,
 • bila nedostojna ali žaljiva,
 • bila neresnična ali zavajajoča, vključno z lažnim predstavljanjem,
 • obrekovala, klevetala ali sramotila kakšno osebo ali entiteto,
 • povzročila kakršnokoli škodo,
 • posegala v ali kršila pravice intelektualne lastnine, pogodbene pravice ali katerekoli druge pravice neke tretje osebe,
 • kršila veljavne zakone, pravila ali predpise ali
 • vsebovala računalniške viruse ali druge zlonamerne programe.

Potrjujete in se strinjate, da so vsa sporočila, ki jih objavite na tem spletnem mestu ali preko katerega koli njegovega dela, javna, razen če je drugače naznačeno. Potrjujete, da za kakršnakoli javna sporočila, ki jih objavite na tej spletni strani, ne pričakujete zasebnosti. Portalu TH HAMMLER d.o.o.  dajete stalno, globalno, nepreklicno, ne-izključno, brezplačno dovoljenje za uporabo, razmnoževanje, licenciranje, distribucijo, prikazovanje, reproduciranje, prenos, spreminjanje, urejanje in drugačno izkoriščanje vseh javnih sporočil, ki jih objavite na tem spletnem mestu, v vseh znanih ali kasneje razvitih medijih. Portalu TH HAMMLER d.o.o.  povrnete vsako izgubo, ki jo pretrpi zaradi objavljanja vašega prispevka na spletnem mestu, vključno z vsako izgubo, ki jo TH HAMMLER d.o.o. pretrpi  zato, ker je vsebino vašega objavljenega sporočila dal na razpolago tretjim osebam.
TH HAMMLER d.o.o.  kadarkoli, po lastni presoji in brez obvestila, ureja ali odstrani vsako vsebino, vključno z vsebino, ki ste jo posredovali na spletno mesto.TH HAMMLER d.o.o.  ni obvezen katerekoli vsebine, posredovane na spletno mesto, dajati na razpolago katerikoli osebi.
TH HAMMLER d.o.o.   ni odgovoren za posledice zanašanja na svoje pravice iz tega odstavka. V obsegu, ki ga dovoljuje zakonodaja Slovenije, TH HAMMLER d.o.o.  zavrača vsako odgovornost v zvezi z uporabo tega spletnega mesta.

Sprememba pogojev uporabe

TH HAMMLER d.o.o. lahko kadarkoli spremeni te pogoje uporabe, ne da bi vas o tem obvestil. Če po takih spremembah nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, to pomeni, da spremembe sprejemate. Zaradi tega se na dnu vsake strani nahaja povezava na pogoje poslovanja – morali bi jih preveriti ob vsakem obisku, saj so za vas zavezujoče, če uporabljate to spletno mesto.

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPOT) in z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Z uporabo spletne strani TH HAMMLER d.o.o.   uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletne strani  in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini, ki so v lasti družbe  TH HAMMLER d.o.o.

Z uporabo oz. z dostopom do spletne strani  in spletne trgovine uporabnik sprejema predmetne pogoje uporabe.

TH HAMMLER d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani oziroma kateregakoli dela strani in izbrisa kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Z vstopom na spletno stran potrjujete, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinjate.

TH HAMMLER d.o.o. si prizadeva  predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, vendar morebitnih napak na straneh glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov ipd. ne izključuje in zanje ne prevzema  nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali, vzorci,..). Kupec blago, kupljeno v spletni trgovini, ima pravico do vračila blaga ali reklamacije blaga.
V primeru, da uporabnik krši ta pravila uporabe , pogoje in navodila za uporabo posameznih storitev, mu lahko podjetje  onemogoči uporabo strani.

Postopek naročanja oz. nakupa

Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Preden naročite blago, lahko popravljate vsebino naročila v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalni košarici kupiti, klikni »izvedi naročilo«. V primeru, da kupujete prvič kliknite na gumb »ustvari račun«. V kolikor ste že registrirani, vpišite samo naslov elektronske pošte in svoje geslo. Kot registriran uporabnik boste lahko pregledovali svoja naročila. Preverite pravilnost naslova dostave in svojo telefonsko številko zaradi komunikacije ob dostavi pošiljke. V meniju dostava si lahko ogledate morebitne stroške dostave. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«. Potrditev naročila boste takoj prejeli na vpisan elektronski naslov.

V kolikor se ne želite prijaviti, lahko želeno blago naročite brez prijave »hitri nakup«

Kupec v Sloveniji lahko svoje kupljene izdelke nameni tretji osebi kot darilo. Oseba, ki jo kupec želi obdariti mora imeti naslov dostave v Sloveniji. TH HAMMLER d.o.o. bo poskrbel za dostavo darila obdarjencu, kupcu pa bo poslan račun.

Način plačila

Za področje Slovenje lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

 • z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju),

V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljavcu blaga ob prevzemu. V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte , blago pa se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.

Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti družbe TH HAMMLER d.o.o.

Cene

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Dostava

Naročeno blago bo dostavljeno predvidoma v 14 delovnih dneh. Vse izdelke kupcu paketno dostavlja pogodbeni partner POŠTA SLOVENIJE. Cene blaga navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. Brezplačna poštnina pri naročilu nad 60,00€ velja za Slovenijo, za Hrvaško se obračuna 10,10€ ter Avstrijo 9,40€. Za ostale države pa po uradnem ceniku POŠTE SLOVENIJE. Za dostavo je izračunan pavšalni znesek v višini 5,00€ (z DDV) za paket. TH HAMMLER  d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca. Cenik dostave lahko TH HAMMLER d.o.o. kadarkoli spremeni prav tako lahko izbere drugo dostavno službo če oceni, da bo s tem naročilo izvedeno učinkovitejše.

Kode za popust

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu in je časovno omejena. Aktivne kode za popust se lahko najde na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka, v naših e-novicah, oddaji na televiziji ali drugih medijih.

Uporaba kode za popust:

 • Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Zaključite nakup. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
 • V istem koraku v polje Imate kodo za popust? vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb Uporabi.
 • V vsakem nakupu je možno izkoristiti le eno kodo za popust (na primer: ob naročilu 2 artiklov lahko sočasno uporabite največ 1 promocijsko kodo).
 • Vrednost vašega naročila mora biti vsaj 1€ višja od vrednosti kode za popust.
 • Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku – Povzetek naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

Registracija uporabnikov

V spletni trgovini se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne strani so dostopne tudi anonimnim uporabnikom. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo z uporabniškim imenom in geslom upravljal izključno sam oz .od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino, je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine TH HAMMLER d.o.o. . Obvezujemo se, da uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Odstop od pogodbe

Kupcem pripada pravica (ZOOR – zakon o obligacijskih razmerjih in zakon o trgovini), da v štirinajstih dneh po prevzemu kupljenega blaga vrne blago brez kakršnekoli odškodnine. Stroški, ki nastanejo pri vračilu blaga, so breme kupca.
Kupec mora podati nedvoumno izjavo, iz katere je jasno razvidno, da odstopa od pogodbe. Tukaj se podjetje  TH HAMMLER d.o.o.  zavezuje, da mu mora nemudoma potrditi prejem obvestila o odstopu od pogodbe na trajnem nosilcu podatkov (e-pošta) v skladu z b43d. členom ZVPot.
Vračilo kupnine je 14 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe, vračilo kupnine pa je v skladu z 43d členom ZVPot.
Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani in v originalni, po možnosti nepoškodovani embalaži. Priložena mora biti kopija računa.
Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani in v originalni, po možnosti nepoškodovani embalaži. Priložena mora biti kopija računa.

Procesirane bodo reklamacije, ki se vrnejo na naslov:

Salon tapet TH HAMMLER, Puhova ulica 21, 2250 Ptuj

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.
Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Pritožbe ponudnik rešuje sporazumno s potrošnikom. V primeru spora je pristojno sodišče na Ptuju.

Ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov v skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
Za hitrejše reševanje je na voljo spletni portal Spletno reševanje sporov, ki je na voljo na povezavi https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se