Stenska tapeta - City Glam 32614

CITY GLAM Kul in ležerno, a hkrati glamurozno in vznemirljivo, to odlikuje kolekcijo City Glam.[nbsp... Celoten opis

Cena
36,70

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

CITY GLAM

Kul in ležerno, a hkrati glamurozno in vznemirljivo, to odlikuje kolekcijo City Glam.  Osnova skoraj vseh njenih tapet je betonska tkanina, ki prikazuje dobro odmerjene  vremenske vplive,  zaradi teh majhnih prask in napak se  iskri in lesketa. Tako starinski čar preteklih obdobij daje čaroben trenutek v vaših prostorih. Zbirka ima štiri glavne oblike.

  • Damask tema, ki odpira vsa vrata do čudovito modne zasnove dnevne sobe, ki pa je lahko tudi čudovit oder za zmeren slog opremljanja
  • Grafična zasnova, ki zaradi svoje močne strukture zagotavlja enostavnost in enakomernost na steni
  • Črte. že leta nepogrešljive  v notranji arhitekturi. Zahvaljujoč svoji nenavadni strukturi,  dve široki  in ena tanka črta, daje steni zelo edinstveno dinamiko.
  • Realno izdelan motiv listov z vidno nežnim vtisom, pritrjenim na betonsko tkanino. Ta kombinacija nasprotij je osnova za prav posebno vzdušje na vaših štirih stenah.

Vsi modeli so označeni s senco, ki jim omogoča, da so videti tridimenzionalno. Stene  pa projecirajo globino in strukturo. Vse skupaj se igra z mat-sijajnimi učinki, ki so natančno usklajeni.  City Glam dopolnjujeta dva digitalna tiska, prav tako v vintage betonskem videzu. Skrivna zvezda kolekcije pa raziskava strukture platna, ki je med drugim na voljo v trendovskih  barvah roza zlata in platina.

 

vse tapete  iz kolekcije City Glam so močno reliefne. Temparaturo  od 200 do 220 stopinj celzija dosežemo v gelirnem sušilniku, v katerem se segrevajo barvila. Nato se fine strukture vgradijo z vodnim hlajenim jeklenim valjem. Noben drug postopek tiskanja ne more ustvariti natančnih linij in vzorcev te vrste. Tako izdelane tapete so tudi izjemno robustne.

Tip Artikla Tapete
Šifra MA - 32614
Enota Rola
Barva
  • Alt roza
  • Siva
Stil
  • Videz betona
Material Vlies
Proizvajalec Marburg
Dimenzija 10.05m x 0.53m
Ujemanje vzorca Brez ujemanja vzorcev

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se