PUFAS - Zaščitni premaz za stene in barvane stene 1l

      Zaščitni premaz za tapete in barvane stene 1L / 5L  za notranjo... Celoten opis

Cena
12,62

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

     

Zaščitni premaz za tapete in barvane stene 1L / 5L

 za notranjost • močno pralno • ne porumeni, ne bledi •  brezbarven

Opis: Brezbarvni zaščitni premaz za tapete, barvane stene, dekorativne stenske tehnike, naravni in umetni kamen, plakate, zemljevide Pufas zaščitni premaz ščiti in daje močno vzdržljivost površinam, ter omogoča lažje čiščenje. Je idealen za problematične stene, kot so stene v kuhinjah, otroških sobah in stopniščih. Ne vsebuje topil, je na akrilni bazi, gladek, ne porumeni, pralen in odporen na praske, ter umazanijo. Ni primeren za materiale iz plastike, lesa in kovine. Poraba: 100 – 150 ml/m². Brez redčenja je 1L premaza Pufas za ca. 8m² površine.

Uporaba: Podlaga mora biti suha, nosilna in brez prahu in masti. Pripravljen za uporabo. Nanašate ga lahko s čopičem ali ustrezno opremo za razprševanje. Stopnja sijaja je odvisna od podlage. Za visoki sijaj zaščitnega premaza Pufas ne razredčite. Za svilnat sijaj premaz razredčite z vodo v razmerju 1:1. Če želite doseči enakomernost na površini ali če je površina groba, lahko Pufas premaz nanesete dvakrat. Za impregnacijo ometov razredčite z vodo v razmerju 1:4. Premaza ne nanašajte pod 5°C. Skladiščite pri sobni temperaturi. Opozorilo: Škodljivo za kožo in oči. V primeru stika z očmi takoj sperite z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravnika in pokažite embalažo. Na delovnem mestu nositi zaščito za obraz in roke. Zavarujte, da izdelek ne bo dosegljiv otrokom. Skladiščite tesno zaprto.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se