PUFAS - Odstranjevalec tapet - 250ml

Odstranjevalec tapet 250ml / 1l / 5l  odstranjuje hitro in enostavno vse vrste tapet • zelo uči... Celoten opis

Cena
3,20

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Odstranjevalec tapet 250ml / 1l / 5l

 odstranjuje hitro in enostavno vse vrste tapet • zelo učinkovit koncentrat z veliko močjo raztapljanja • hitro namoči tapeto • zelo dobra pokritost • vsebuje biološko razgradljive aktivne snovi • brez topil

Uporaba: Odstranjevalec tapet je primeren za enostavno odstranjevanje vseh vrst tapet (papirnatih, vinilnih, rauhfaser, tekstilnih, flis). 250 ml zadostuje za do 100m² (odvisno od količine redčenja).

Navodila za uporabo: Pred odstranjevanjem tapet koncentrat  zmešajte z vodo - 250ml odstranjevalca zmešajte z 15l vode. Pri vinilnih, težkih tapetah lahko uporabite 8-10l vode. Topla voda poveča učinek odstranjevalca! Površine, ki jih ne boste obdelovali zaščitite. Sredstvo s čopičem ali razpršilcem nanesite na stene s tapetami in pustite delovati 15 min. Ne vdihavajte meglice. Po potrebi postopek ponovite. Nato namazane tapete enostavno odstranite. Nepremočljive in lakirane tapete pred nanosom čistila podrgnite z grobim smirkovim papirjem ali valjčkom z iglicami, da se čistilo boljše vpije. Odstranjevalec je nevtralne barve in ga z lahkoto odstranite z vodo. Ne vpliva na nadaljnjo obdelavo sten. Orodje očistite z vodo.  Opozorilo: Škodljivo za kožo in oči. V primeru stika z očmi takoj sperite z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravnika in pokažite embalažo. Na delovnem mestu nositi zaščito za obraz in roke. Izdelek hranite izven dosega otrok. Skladiščiti tesno zaprto.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se