PUFAS - Močno disperzijsko lepilo za stenske obloge - 750g

Močno disperzijsko lepilo za stenske obloge in obrobe - 750g za lepljenje težkih stenskih oblog • za... Celoten opis

Cena
9,50

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Močno disperzijsko lepilo za stenske obloge in obrobe - 750g

za lepljenje težkih stenskih oblog • za strukturne in vinilne tapete, pleskarski flis, papir, plastiko in tkanine • uporabljamo ga kot dodatek k lepilu za tapete npr. v vlažnih prostorih, za okni, za radiatorji, v nišah, pri podlagi iz lateksa, lesa... • brez topil • posušen je prozorne barve

Opis: Pufas disperzijsko lepilo ne vsebuje topil, premore visoko začetno moč lepljenja, lepi tudi vinil na vinil, se lepo suši, daje mokro jakost. Poraba: 250 g / m².

Uporaba: Podlaga mora biti suha, čista in brez maščob. Morebitno staro podlago je potrebno odstraniti. Razpoke in luknje je potrebno kitati. Disperzijsko lepilo nanesite enakomerno na podlago s čopičem ali valčkom. Lepilo lahko namažete na steno. Opozorilo: Škodljivo za kožo in oči. V primeru stika z očmi takoj sperite z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravnika in pokažite embalažo. Na delovnem mestu nositi zaščito za obraz in roke. Hranite izdelek izven dosega otrok. Skladiščiti tesno zaprto.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se