PUFAS - L 10 lahko polnilo za fuge in površine - 310 ml

Lahko polnilo za fuge in površine L10 (310m) ultra lahka bela izravnalna masa za polnjenje fug, razp... Celoten opis

Cena
4,90

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Lahko polnilo za fuge in površine L10 (310m)

ultra lahka bela izravnalna masa za polnjenje fug, razpok, lukenj v stenah in stropnih površinah • za notranjo uporabo • lahko prebarvamo • elastičen

 

Opis: Uporaben na vseh mineralnih in lakiranih površinah, stenskih oblogah, disperzijskih barvah, lesu, stiroporu, kot tudi za popravilo in polnjenje dekorativnih profilov, polnjenje fug pri mavčnih ploščah. Ultra lahka masa ostane po uporabi rahlo elastična in se prilagodi naravnemu premikanju in spoju.  Obstojna, debelina do 15 mm. Enostavna za barvanje z disperzijsko barvo, brez razpok. Odličen za brušenje. Samo za notranjo uporabo. Pripravljen za uporabo. Ni za zunanjo uporabo in daljšo izpostavljenost vodi.

Uporaba: Podlaga mora biti suha, trdna, nosilna in brez maščobe, prahu in podobnih snovi. Potrebno je odstraniti odstopajoče omete ali barve, ki se ne držijo podlage. Polnilo nanesite in zgladite, največ do debeline 15mm. Popolno suho polnilo lahko brusite. Združljiv z skoraj vsemi materiali (beton, omet). V celoti suh v približno 8 urah (odvisno od debeline nanosa). Lepilo uporabljajte pri sobni temperaturi in ne pri manj kot +5°C. Skladiščenje v hladnem prostoru. Ne sme zmrzniti.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se