PUFAS - Fina izravnalna masa 400g

 Fina izravnalna masa v tubi 400 g  pripravljena za uporabo • za notranjo uporabo • brez t... Celoten opis

Cena
4,10

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

 Fina izravnalna masa v tubi 400 g

 pripravljena za uporabo • za notranjo uporabo • brez topil • se zelo dobro brusi • debelina nanosa max. 3 mm

 Opis: Specialna fina masa. Primerna za popravilo in izravnavanje lakiranega ali neobdelanega lesa, mavca, betona, kamna, mavčnih plošč, opeke in podobnih mineralnih gradbenih materialov. Fina masa Pufas je idealna za nadaljnjo obdelavo, kot je npr. lakiranje z umetno smolo ali akrilnimi barvami. Masa je enostavna za uporabo, zalo dobro polni in se dobro brusi. Ni primerna za površine iz stekla, plastike in kovine.

Uporaba: Poraba je 1,8 kg/m2 pri nanosu 1mm. Pred nanosom mora biti površina čvrsta, trdna in brez umazanije, prahu in maščobe. Površine, ki močno vpijajo, so peščene ali kredaste je potrebno pred uporabo obdelati z impregnacijo. Surov les je potrebno pred nanosom namazati z osnovnim premazom. Tubo pred uporabo dobro pregnetite. Nanašajte z lopatico do največje debeline nanosa 3mm. Po približno 1 uri je masa pripravljena na brušenje oz. nadaljnjo obdelavo. Lahko jo barvate z katero koli barvo.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se