PUFAS - lepilo za tapete - glutolin 77 - 200g

Glutolin lepilo 77 200g / 500g močno lepilo visoke kvalitete • visoka moč • 200g lepila • enostavno... Celoten opis

Cena
7,80

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Glutolin lepilo 77

200g / 500g

močno lepilo visoke kvalitete • visoka moč • 200g lepila • enostavno popravljanje

Namen: Glutolin lepilo za tapete je primeren za vse vrste tapet od lažjih do težjih (papirnatih, vinilnih, rauhfaser, tekstilnih, flis). Poraba: 200g lepila zadostuje za do 20-25m² (odvisno od količine redčenja)

Uporaba: Podlaga na mora biti suha, čista, brez prahu in maščob. Stare tapete na steni je potrebno odstraniti. Morebitne luknje ali razpoke je potrebno fino pokitati. Lepilo hitro vsipajte v hladno, čisto vodo in pri tem močno mešajte. Po 15 minutah še enkrat močno premešajte in lepilo enakomerno nanesite na tapete. Morebitne ostanke lepila na tapetah obrišite s čisto, vlažno krpo. Opozorilo: Škodljivo za kožo in oči. V primeru stika z očmi takoj sperite z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravnika in pokažite embalažo. Na delovnem mestu nositi zaščito za obraz in roke. Hranite izven dosega otrok. Skladiščiti tesno zaprto na suhem. Uporabno najmanj 48 mesecev.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se