PUFAS - lepilo za tapete - glutolin GTV - 200g

Glutolin lepilo za tapete GTV 200g ne kaplja • za hiter in čist nanos • suh postane prozorne barve •... Celoten opis

Cena
8,95

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Glutolin lepilo za tapete GTV 200g

ne kaplja • za hiter in čist nanos • suh postane prozorne barve • trakove je mogoče enostavno popravljati

OPIS : lepilo za tapete iz flisa, blaga, steklenih vlaken. Podlaga mora biti suha, nosilna in brez prahu in nemastna. Odstopajoče in stare tapete odstranite s pomočjo sredstva za odstranjevanje tapet Glutosolv TA. Razpoke in luknje popravite s polnilom Glutofill WF ali Glutofill WG. Močno vpojne, kredaste in peščene površine najprej obdelajte z Glutogrund LF sredstvom.

Uporaba: Lepilo med močnim in hitrim mešanjem dodamo v čisto in hladno vodo ter nadaljujemo z mešanjem še krajši čas. Po okoli 5 minutah še enkrat močno premešamo. Nanos na podlago: Pri novi tehniki polaganja tapet, lepilo z valjčkom nanesite neposredno na podlago v širini ene do dveh rol tapet. Nato tapete pritisnite direktno in enakomerno na sveže lepilo. Nanos na tapete: Lepilo enakomerno nanesite na tapete in jih zložite. Po zmehčanju, tapete enakomerno pritisnite na površino. Kakršne koli ostanke lepila odstranite z vlažno krpo.

 

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se