GLUE - Lepilo za spoje poliuretanskih štukatur/tramov - 60ml

Lepilo za spoje poliuretanskih štukatur/tramov - 60ml za lepljenje spojev poliuretanskih štukatur • ... Celoten opis

Cena
5,93

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Lepilo za spoje poliuretanskih štukatur/tramov - 60ml

za lepljenje spojev poliuretanskih štukatur • bele barve

Opis: Lepilo za lepljenje spojev poliuretanskih štukatur in tramov

Uporaba:  Podlaga mora biti čista, suha, brez maščob in prahu. Prah iz štukature odstranite z rahlo navlaženo krpo. Lepilo nanestite po celotni površini ene štukature/trama, ju spojite in močno stisnite ter držite 4-5 sekund. Ostanke lepila takoj odstranite, z brusnim papirjem lahko obdelate spoj po popolnem sušenju lepila, kar traja 24 ur.  Štukature lahko ponastavite v 30 minutah od nanosa lepila. Delovna temperatura je lahko tudi do -10°C ali več za čas trajanje dela in naslednjih 24 ur sušenja z relativno zračno vlago 40%. Orodje takoj po delu očistite z , terpentinom ali drugim razredčilom.

V primeru stika z očmi,  jih sperite temeljito in se takoj posvetujte z zdravnikom.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se