Stenska tapeta - MA 32746

NEW SPIRIT Ali imate radi doma ekstravagantne stvari? Potem imamo nasvet za vas. Kaj pa šopek rož od... Celoten opis

Cena
47,25

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

NEW SPIRIT

Ali imate radi doma ekstravagantne stvari? Potem imamo nasvet za vas. Kaj pa šopek rož od tal do stropa na steni, namesto na jedilni mizi? Če imate radi cvetje in potrebujete nekaj preprostejšega na vaši steni, vam priporočamo naš eksotični rastlinski svet v črni in beli in, ko gre za romantike, veje, ki očarajo celotno sobo kot občutljiva igra senc na sončni svetlobi.

Vse tapete iz kolekcije NEW SPIRIT so tukaj. Razvili smo najboljši videz sezone: cvetlični in grafični motivi, močne trendovske barve in brezčasni odtenki, fine strukture in vznemirljiv sijaj. Ustvarite lahko točno tisto razpoloženje, ki ga iščete v vsaki sobi.

Tip Artikla Tapete
Šifra MA - 32746
Enota Rola
Barva
  • Barvita
  • Bež
  • Zelena
Stil
  • Narava
Material Vlies
Proizvajalec Marburg
Dimenzija 10.05m x 0.53m
Ujemanje vzorca Z zamikom - 64 / 32 cm

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se