PUFAS - Soluwash S plus

  Soluwash S plus posebno intenzivno čistilo - 500 ml aka soluwash S plus odstranjuje ostanke l... Celoten opis

Cena
9,95

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

 

Soluwash S plus posebno intenzivno čistilo - 500 ml

aka soluwash S plus odstranjuje ostanke lepila, samolepilne etikete, zasušene madeže barve, oljne in mastne umazanije ter podobne nečistoče.

aka soluwash S plus je primeren za čopiče, kovino, les, kamen, keramiko in se lahko uporablja tudi za eloksiran aluminij (brez dolgih časov izpostavljenosti in raztopljene ostanke je treba takoj odstraniti z vodo).

Tehnični podatki: Surovinska baza:

Aromatični ogljikovodiki, glikol etri, neionske površinsko aktivne snovi

Gostota: približno 0,89 g / cm³

Plamenišče: približno 32 °C

 

Posušeni madeži barve in ostanki lepila: z namočeno krpo vtrite umazanijo, pustite 10 - 30 minut in sperite z vodo.

Delovna oblačila: madeže podrgnite s soluwash S plus in pustite približno 15 - 30 minut. Nato operite ročno (ne v pralnem stroju!).

Trde ščetke: čopič položite v stekleno ali kovinsko posodo in dodajte aka soluwash S plus, dokler dlake krtače niso popolnoma v raztopini. Kontaktni čas do 24 ur. Proces sproščanja pospešuje mehanska podpora.

Nato ščetko sperite z vodo.

Po potrebi najprej preverite učinek na neopaznem predelu, preden uporabite soluwash S plus.

Pozor: aka soluwash S plus ne uporabljajte na vpojnih površinah (npr. cementni estrih) zaradi možnega dolgotrajnega neprijetnega vonja in PVC. Izdelka ne uporabljajte na velikem območju, največja površina ne sme presegati 0,5 m2.

 

 

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se