Čistilo GLUTOCLEAN -Schimmel X-kot dodatek proti plesni 1l / koncentrat

SchimmelX koncentrat proti plesni 1l / koncentrat   dodatek za izdelke na vodni osnovi dodatna... Celoten opis

Cena
7,99

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

SchimmelX koncentrat proti plesni 1l / koncentrat

 

  • dodatek za izdelke na vodni osnovi
  • dodatna zaščita pred plesnijo in algami • za podzemno obnovo

 

Opis Dodatek za emulzijske barve, dekorativni omet, pripravljena polnila in ostale izdelke na vodni osnovi. Tudi za podzemno obnovo tako v zaprtih prostorih in na prostem.

Uporaba Dodatek k disperzijskim barvamo, krasne obloge, izdelki na vodni osnovi: 250ml koncentrata temeljito vmešajte v 10l barve, barvo nanesite kot običajno. Podzemna obnova: Očistite podzemlje. Razredčite 250ml koncentrata z 8l vode. Območje obdelajte in postopek ponovite, ko je površina še mokra. Za nadaljnjo obdelavo pa mora biti teren suh. Na ta način so fasade, temelji, strešniki in kamnite plošče učinkovito in trajno zaščiteni pred algami in zelenimi oblogami. Datum veljavnosti: 5 let od datuma proizvodnje.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se