Čistilo GLUTOCLEAN - odstranjevalec plesni brez klora 0,75l

Glutoclean odstranjevalec plesni brez klora 0,75L   učinkovito odstranjuje plesen brez vonja •... Celoten opis

Cena
8,95

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Glutoclean odstranjevalec plesni brez klora 0,75L

 

  • učinkovito odstranjuje plesen brez vonja • gel formula za dolgotrajno delovanje • pripravljen za uporabo • z aktivnim kisikom • za spalnice, otroške in dnevne sobe

 

Opis Z lahkoto odstranjuje plesen in madeže gliv v vseh prostorih. Izdelek deluje v reakciji s kisikom. Gostejša sestava izdelka omogoča dolgotrajno delovanje. Deluje brez klora, razkuži in je brez vonja, zato je odličen tudi za uporabo v spalnici, dnevni in otroški sobi. Uporabljate ga lahko preventivo na mestih, kjer se vam pojavljajo madeži plesni. Primeren je za podlage iz betona, zidakov, kamna, keramike, plastike, usnja, lesa in tekstila, na vseh površinah odpornih na kisline. Poraba materiala: 50 g/m², 500 ml zadostuje za10 m².

Navodila za uporabo: Prizadeto območje temeljito in celovito razpršite, dokler se ne naredi film in pustite delovati 30-60 minut lahko tudi čez noč(odvisno od intenzivnosti napada plesni). Z mehkim čopičem ali gobico popivnajte ostanke, nato temeljito obrišite z vlažno krpo ali gobo. S plesnijo  prizadetih površin, pred uporabo izdelka, ne čistite ali brišite, da ne boste plesni preko zraka raznesli še na druge površine. Pred uporabo vedno preverite občutljivost površine. Ne uporabljajte na materialih občutljivih na kislino, kot so marmor in karbonatni naravni kamni. Ne pršite na rastline ali kovine. Če je potrebno, takoj sperite z obilo vode. Skladiščite v hladnem in temnem prostoru. Varnostni napotki: Zdravju škodljivo. Škodljivo pri zaužitju. Nevarnost hudih poškodb oči. Hranite nedosegljivo otrokom. Ne vdihujte razpršene meglice. Preprečite stik z očmi. Pri stiku z očmi takoj oči sperite z obilo vode in poiščite zdravniško pomoč. Izogibajte se stiku s kožo, sicer takoj sperite z obilo vode. Nosite primerno zaščito za roke, oči/obraz. Če pride do zaužitja takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite etiketo izdelka. Pazljivo ravnajte z biocidi. Pred uporabo dobro preberite navodila.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se