Čistilo GLUTOCLEAN - impregnacija proti plesni v spreju 0,75l

Glutoclean impregnacijsko sredstvo proti plesni 750mL      dolgotrajna filmska... Celoten opis

Cena
8,88

Ker je pri nas stranka na prvem mestu, lahko naročeno blago iz kakršnegakoli razloga v 14-ih dneh vrnete ali zamenjate in prejmete polno vračilo kupnine. Če gre za brezhiben izdelek, ga bomo ponovno uvrstili v prodajo, zato izdelek ne sme imeti nobenih znakov poškodb, vrniti ga morate v nespremenjeni količini.

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili, izdelek naročili in vam ga dostavili v 14 delovnih dneh. Cena dostave z dostavno službo GLS je 3.50 EUR, pri naročilu nad 60,00 EUR je dostava brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah na Ptuju in v Ljubljani.

Izdelke, naročene v spletni trgovini HAMLER TAPETE, Fashion for walls lahko plačate po povzetju z gotovino.

Podrobnosti izdelka

Glutoclean impregnacijsko sredstvo proti plesni 750mL   

 

  • dolgotrajna filmska zaščita proti plesni •brez vonja, zato je primeren tudi za dnevno sobo, spalnico in otroško sobo •z atapecirane ali pobarvane stene ,ploščice in zidove

 

Opis Prozorna impregnacija s filmsko zaščito, ki preprečuje nastanek plesni na vpojnih površinah v zaprtih prostorih. Za stene in strope v prostorih z večjo vlažnostjo v zraku, za tvegana mesta v vseh bivalnih prostorih, kuhinjah, kopalnicah in savnah, kleteh, itd. Trajna zaščita proti nastajanju plesni. Brez vonja, zato je še posebej primeren za bivalne prostore, spalnice in otroške sobe. Za tapecirane ali pobarvane stene, ploščice in zidove. Trajna zaščita proti ponovnemu razvoju plesni, alg in mahu na stenah in stropih v prostorih s povišano količino vlage v zraku. Uničuje plesen in zmanjšuje absorpcijo vlage. Za uporabo na izpostavljenih območjih (okenski vogali, za pohištvom in stenskimi oblogami) v dnevnih sobah, spalnicah, kuhinjah, kopalnicah in savnah, v kleteh in v vseh ostalih prostorih z visoko vlažnostjo. Lahko se uporablja na vseh vpojnih podlagah kot so tapete ali pobarvane stene in stropi kot tudi ploščice, fuge, mavec, beton, opeke, apnenec, mavčne plošče, les in podobno. Po obdelavi se lahko površine prebarva ali tapecira.

Uporaba; Iz vseh področij, je potrebno pred obdelavo temeljito odstraniti plesen in druge vrste glivic. Če želite odstraniti plesen v kopalnicah ali na pralnih površinah uporabite Glutoclean odstranjevalec plesni s klorom, v dnevnem prostoru ali na vpojnih površinah pa uporabite Glutoclean odstranjevalec plesni brez klora. Površino po obdelavi temeljito osušite. Na koncu površino in njeno neposredno okolico (najmanj 1 meter okoli prizadetega območja) poškropite še z impregnacijskim sredstvom proti plesni in pustite da se posuši.

Nazaj

Brezplačna dostava
za vsa naročila nad 60€
Osebno svetovanje
v naših poslovalnicah
100% varen nakup
iz vašega naslonjača
10.000+ različnih
tapet, fototapet in ostalega dekorja
x
Poiščite izdelek

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se